Inschrijven jeugdfonds

Je kan bij ons op elk moment instromen, zo kan je altijd direct starten met de dansles. Bij aanmelding via onderstaand formulier gaat het abonnement direct in werking. Voor de eerste factuur betaal je het restbedrag van de maand waarin de danser is begonnen, de inschrijfkosten en de vooruitbetaling van de maand die volgt.

Na het ontvangen van jouw inschrijving, ontvang je een bevestiging. Je kan altijd eerst een gratis proefles proberen!

Gegevens danser

Benieuwd naar de lestijden? Bekijk dan hier ons lesrooster

JULI EN AUGUSTUS

Ons seizoen loopt van september t/m juni. In de zomermaanden, juli en augustus, is de dansschool twee maanden gesloten. Gedurende deze periode betaal je geen lesgeld, maar het lidmaatschap blijft wel van kracht.

JEUGEDFONDS CULTUUR

We werken samen met het Jeugdfonds Cultuur. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Uitschrijfformulier

Opzegging dient ten allen tijde via de website te worden ingediend. Dit kan via dit uitschrijfformulier. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, met ingang van de eerste dag van de eerstvolgende maand. Let op! Een betaling per seizoen, of wanneer de danser in een wedstrijdteam zit, kan het abonnement niet eerder gestopt worden.