Veelgestelde vragen

Kan ik een proefles komen volgen?

Een proefles aanvragen kan hier. Je ontvangt een uitnodiging voor de les. Een proefles is altijd gratis en het is mogelijk om halverwege het seizoen in te stromen.

Ja, voor elke dansstijl kan je een gratis proefles volgen. Via dit formulier kan je meerdere stijlen aangeven via opmerkingen/vragen.

Een wedstrijdteam is bedoeld voor dansers die meer uitdaging zoeken en verder willen groeien. De deelname aan een wedstrijdteam wordt aangegaan voor een geheel dansseizoen. Om in een wedstrijdteam te komen, meld je je eerst aan voor de audities op woensdag 11 september 2024.Vanuit de audities wordt er gekeken naar danskwaliteit en motivatie om te bepalen in welke groep je eventueel kan deelnemen. Op deze pagina vind je meer informatie over de wedstrijdteams en kan je je aanmelden voor de auditie.

Inschrijven kan via dit formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar kunnen sporten. Aanvragen voor een bijdrage in de lesgelden kunnen gedaan worden door een intermediair zoals een leerkracht, buurtsportcoach of sociaal wijkteam. Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. Naast de aanvraag bij Jeugdfonds Sport & Cultuur, moet je je kind ook inschrijven bij onze dansschool. Dat kan via dit formulier.

Je kan kiezen voor een betaling per maand of een betaling per seizoen.. Het bedrag wordt via automatische incasso afgeschreven op de 15e dag van iedere maand.
De betaling van je lidmaatschap start één week na het volgen van de gratis proefles. Voor de eerste factuur betaal je het restbedrag van de maand waarin de danser is begonnen, de inschrijfkosten en de vooruitbetaling van de maand die volgt.

Inschrijvingen dienen ten allen tijde via de website te worden ingediend. Dat doe je via dit formulier. Via mondelinge opzeggingen of Whatsapp is dit niet mogelijk. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, met ingang van de eerste dag van de eerstvolgende maand. Let op! Een betaling per seizoen, of wanneer de danser in een wedstrijdteam zit, kan het lidmaatschap niet eerder gestopt worden.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen danslessen. De exacte data van de schoolvakanties vind je op deze pagina.

Het maandelijkse lidmaatschapsgeld van alle lessen is gebaseerd op het totale aantal lessen in het seizoen en de kosten hiervan. Het verschil van 1 les komt voort uit hoe feestdagen vallen in een bepaald jaar. Soms valt een feestdag op de dinsdag en soms op de woensdag. Het overzicht van de vakanties en feestdagen die wij hanteren kun je vinden op deze pagina. We kiezen ervoor om het jaarbedrag gelijk over de maanden te verspreiden (dus een constant bedrag per maand) en dit niet te variëren met het aantal lesdagen voor een bepaalde les in een bepaalde maand.

Mocht je voor een langere tijd ziek zijn of een blessure hebben, dan kan je het lidmaatschap laten bevriezen met een maximum van 3 maanden. Dit vraag je aan via de mail of ons contactformulier. Meld hierin jouw gegevens en reden van bevriezing. Wanneer je toch besluit het lidmaatschap te beëindigen, dan kan je dat doen via dit uitschrijfformulier. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, met ingang van de eerste dag van de eerstvolgende maand. Let op! Een betaling per seizoen, of wanneer de danser in een wedstrijdteam zit, kan het lidmaatschap niet eerder beëindigd worden.

Neem contact met ons op via dit formulier of mail naar info@thefactoryleeuwarden.nl.

Heb je een andere vraag?
Neem dan contact met ons op